Activitats 2024

Presencia a Cinespaña

El dia 8 d’octubre al vespre, en el marc del festival Cinespaña a Tolosa, es va projectar la pel·lícula d’animació “Heavies Tendres”, una obra emotiva que retrata la joventut a la Barcelona dels anys 80. L’esdeveniment va comptar amb la presència especial de Carlos Pérez-Reche, codirector del film, qui va participar en un col·loqui posterior, aportant detalls sobre la creació i el context de l’obra.

El Casal Català de Tolosa es va sumar a aquesta vetllada cultural, col·laborant activament en l’organització de la projecció. Aquest tipus d’iniciatives reforcen els llaços entre la cultura catalana i el públic de la ciutat, oferint un espai per al diàleg i l’intercanvi cultural.

Gràcies a la bona acollida i participació, aquesta sessió va ser tot un èxit, i des del Casal continuarem apostant per promoure la cultura catalana a través del cinema. Esperem tornar a col.laborar amb Cinespaña l’any que ve. 

Si no heu pogut veure la pel.licula, o la voleu veure un altre cop, podeu donar un cop d’ull a la programació del festival a l’enllaç següent : 

Enllaç Cinespaña